Webshop gesloten

De webshop is momenteel gesloten ! Wel verkopen wij carbid in onze winkel! Wij zijn dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Onze voorraad staat niet online!
300 artikelen 80 Gratis parkeerplaatsen 10.000 kg opslag

Vuurwerk Show

Vuurwerkshow Souman Vuurwerk: Zaterdag 17 december 19.30 uur!


Genieten van een prachtige vuurwerkshow. Souman Vuurwerk organiseert dit jaar wederom een prachtige vuurwerkshow. Op Zaterdag 17 december om 19.30 uur laten we een greep uit ons assortiment vuurwerk zien. Van vuurwerk voor de kleintjes tot het zwaarste legale vuurwerk. Kleurrijk, knallend en spectaculair!


Bezoek onze Gratis Vuurwerkshow


Souman Vuurwerk showt ruim 40 verschillende soorten vuurwerk. Toegang is voor iedereen gratis. Voor de dertiende keer organiseren we deze show. In 2022 schieten wij een pyro musical als finale. In de show worden elementen aangebracht met single shot mortieren. Het belooft dus weer een een spektakel voor jong en oud te worden!


De vuurwerkshow vindt plaats Naast onze vuurwerkwinkel aan de Zuiderzeestraatweg in Hattem, tussen Zwolle en Wapenveld. Bent u van de partij? We zien u graag op zaterdag 17 december om 19.30 uur!