Webshop gesloten

De webshop is momenteel gesloten ! Wel verkopen wij carbid in onze winkel! Wij zijn dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Onze voorraad staat niet online!
300 artikelen 80 Gratis parkeerplaatsen 10.000 kg opslag

Vuurwerk IJsselmuiden

Souman vuurwerk richt zich op vuurwerk liefhebbers uit IJsselmuiden Wij zijn gevestigd met onze winkel in Hattem.Hier vindt u het vuurwerk voor de allerkleinste onder ons als volwassenen! Bij ons kunt u terecht voor zowel de pakketten en losse vuurwerk producten. Dit wil zeggen dat wij zowel mixpakketten als sterretjes in ons assortiment hebben voor de kinderen als zware cakeboxen voor volwassenen. Denk er wel aan dat al het vuurwerk altijd dient te worden aangestoken onder begeleiding van een volwassene!

Compound vuurwerk.

In 2017 is het mogelijk geworden om doorverbonden cakes te verkopen tot 2000 gram kruitgewicht. Deze spectaculaire boxen kunt u met film bekijken in onze webshop.

Unieke Actie voor vuurwerk liefhebbers uit IJsselmuiden kies bij ons uw eigen gratis vuurwerk uit. Bij ons krijgt u 15% gratis vuurwerk zelf uit te zoeken.

Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft. Aanvullende informatie kunt u aanvragen info@soumanvuurwerk.nl. U hoeft bij Souman vuurwerk nooit lang te wachten aan een balie. Wij doen niet aan lange wachtrijen bij de kassa! Bij ons ontvangt u een bon bij de kassa waarna wij uw bestelling klaar maken in de vuurwerkhal. Of maak het uw zelf nog gemakkelijker en bestel online in onze webshop.


Koop hier uw vuurwerk in onze winkel wij zijn gevestigd in Hattem aan de zuiderzeestraatweg 34 en verwelkomen graag vuurwerk liefhebbers uit IJsselmuiden!

Voor iedere prijscategorie is er een passende vuurwerk optie bij Souman vuurwerk in de regio Hattem. Laat ons weten wat uw vuurwerk wensen zijn! De voorverkoop loopt van 1 tot en met 28 december en bij een bestelling vanaf € 15,00 krijgt u één artikel geheel gratis. Bekijk hieronder een aantal artikelen uit ons assortiment.

  • 10.000 kg opslag
  • 300 artikelen
  • 80 gratis parkeerplaatsen
  • geen wachtrijen
Familie vuurwerk

Kleine tot grote effecten met veel kleur.

Compound vuurwerk

Doorverbonden koppelboxen 1 X aansteken!

China Red

Eigen import hoge kwaliteit goede prijs.