265 artikelen 80 Gratis parkeerplaatsen 10.000 kg opslag

Vuurwerk Zwolle? Souman Vuurwerk Hattem!

Souman Vuurwerk: vuurwerkwinkel in Hattem


Van het kleinste kindervuurwerk tot de grootste showboxen. Souman Vuurwerk verkoopt het allemaal. In onze vuurwerkwinkel in Hattem (tussen Zwolle en Wapenveld) vindt u een assortiment met meer dan 250 verschillende soorten vuurwerk. Wij zijn één van de populairste vuurwerk verkooppunten van de regio Zwolle. Souman Vuurwerk nodigt u van harte uit voor de verkoopdagen Klik hier voor onze openingstijden


Geen wachtrijen


Lange wachtrijen bij de kassa? Niet bij Souman Vuurwerk. U kiest uw vuurwerk rustig uit in onze showroom van ruim 400 m2. Bij de kassa krijgt u een bon en vervolgens maken wij uw bestelling klaar in de vuurwerkhal. U hoeft dus nooit lang te wachten aan een balie. De voorverkoop loopt van 1 tot en met 27 december en bij een bestelling vanaf € 15,00 Kunt u zelf uw gratis vuurwerk uitzoeken!   


Vuurwerkshow


Jaarlijks organiseren wij een vuurwerkshow. Ook dit jaar hebben wij op 21 december 2018 een vuurwerkshow verzorgd. Onze vuurwerkshow en vuurwerkwinkel is bezocht door ruim 1100 vuurwerk liefhebbers uit oa. Zwolle, Hattem, Wezep, Elburg, Wapenveld, Kampen en IJsselmuiden.


Online vuurwerk bestellen


Bij Souman Vuurwerk kunt u ook online bestellen! U vindt alle producten in onze vuurwerk webwinkel. Bekijk de video’s van de diverse artikelen en voeg de gewenste producten toe aan je winkelmandje. Betalen gaat heel eenvoudig bij het afhalen van uw bestelling.


Parkeren?


Het vuurwerkverkooppunt van Souman Vuurwerk is gevestigd aan de Zuiderzeestraatweg 34 in Hattem op slechts enkele kilometers van Zwolle en Wezep, waar we beschikken over een ruime parkeerplaats van 80 plaatsen. Parkeren is bovendien geheel gratis! 


Telefoon 0384449042

E-mail info@soumanvuurwerk.nl